Η Νιούκαστλ αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (22:00) την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Premier League.

Μπορεί οι «καρακάξες» να έχουν μπροστά τους ένα κρίσιμο και σπουδαίο ματς, ωστόσο, δεν ξέχασαν τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος σαν σήμερα το... μακρινό 2002, είχε σκοράρει στο ντέρμπι με τη Σάντερλαντ, χαρίζοντας το διπλό στην ομάδα του!


Ο παλαίμαχος αμυντικός είχε φορέσει τη φανέλα της Νιούκαστλ για μια πενταετία (1998-2003), μετρώντας στη θητεία του στους «ανθρακωρύχους» 176 συμμετοχές με 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρτέτα για Σίτι: «Θέση μου και θέση της Άρσεναλ είναι να μην κάνουμε σχόλια μέχρι να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα»

Κομπανί για την υπόθεση της Σίτι: «Είμαι περήφανος για όλα όσα πετύχαμε ως ομάδα, όλα τα υπόλοιπα...»

Ιραόλα για την υπόθεση της Σίτι: «Το χειρότερο πράγμα είναι η αβεβαιότητα»

Ετοιμάζεται η απόλυτη καζούρα από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ προς εκείνους της Σίτι!

Αρτέτα: «Ο Τζόλης θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες»

Νοκ άουτ για το ντέρμπι με τη Σίτι οι Ίσακ και Χάκπο για τη Λίβερπουλ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για Μπάλντοκ: «Παραμένεις στην καρδιά μας»

Απόλυτος ο Μαρέσκα: «Δεν έχω καμία αμφιβολία, θα τα πούμε ξανά όταν κερδίσουμε την έφεση»

Τρομερό κράξιμο στη Σίτι - «Άντε να χαθείτε, να πάτε στο διάολο, καταστρέψατε κάτι από το DNA της χώρας»

Μαρέσκα: «Οι παίκτες δεν ανησυχούν, εμπιστευόμαστε απόλυτα τον σύλλογο - Είμαι πολύ ήρεμος»