Για ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα ψάχνεται στη μεταγραφική αγορά η Νιούκαστλ, με τον προπονητή της, Έντι Χάου, να θέλει έναν γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον Μάρτιν Ντουμπράβκα κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν.

Οι «καρακάξες» είχαν ως πρώτο στη λίστα τους τον Ντιν Χέντερσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά εκείνος, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, οδεύει προς τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ως δανεικός.

Έτσι, η Νιούκαστλ στρέφεται σε εναλλακτικές επιλογές και αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Νικ Πόουπ από την Μπέρνλι, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του Νησιού.

Ο Πόουπ υπερασπίζεται την εστία της Μπέρνλι από το 2016, έχοντας πραγματοποιήσει έκτοτε 155 εμφανίσεις για τους «Clarets»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»