Το επίπεδο της ΑΕΚ εξήραν οι άνθρωποι της Νόα που μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς στην OPAP Arena, την Πέμπτη (15/8, 20:30).

Για τους Αρμένιους μίλησε φυσικά ο προπονητής τους, Ρουί Μότα, ο οποίος αρχικά εξέφρασε τα συλληπητήριά του για την πυρκαγιές που πλήττουν την Ελλάδα, ενώ από πλευράς παικτών ο Πορτογάλος στόπερ, Γκονσάλο Σίλβα.

Αναλυτικά, ο Ρουί Μότα μίλησε για:

-το πώς διαμορφώθηκε το σκορ στο πρώτο παιχνίδι και τι περιμένει αύριο στην έδρα της ΑΕΚ: «Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τις πυρκαγιές που είχαν απώλειες ζωών δυστυχώς. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, θα υπάρχει ζεστή ατμόσφαιρα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κάνουμε δύσκολη τη ζωή της ΑΕΚ παρότι ξέρουμε ότι η ΑΕΚ διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

-το αν η Νόα ανοιχτεί στο παιχνίδι σε περίπτωση που η ΑΕΚ σκοράρει νωρίς και σε ποιους παίκτες της ΑΕΚ δίνει μεγαλύτερο βάρος: «Μου είναι δύσκολο να ξεχωρίσω παίκτες. Είναι ένα εξαιρετικό σύνολο, με παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Είμαστε μια ομάδα καλά οργανωμένη και προπονημένη. Έχουμε τις στρατηγικές μας ακόμα και αν σκοράρει νωρίς η ΑΕΚ για να απαντήσουμε σε αυτό».

Από την πλευρά του, ο Γκονσάλο Σίλβα μίλησε για:

-το τι ματς περιμένει αύριο στο μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία της Νόα:

«Αναγνωρίζουμε ότι είναι ένας δύσκολος αγώνας. Η ΑΕΚ διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα. Εμείς έχουμε τη δική μας στρατηγική που εφαρμόσαμε στο πρώτο παιχνίδι».

-το πώς διαμορφώθηκε το σκορ στο πρώτο παιχνίδι και τι περιμένει αύριο στην έδρα της ΑΕΚ:

«Παίζουμε με μια φανταστική ομάδα. Είναι εξαιρετική η ατμόσφαιρα εδώ. Εμείς είμαστε καλή και δεμένη ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με την Πάκσι

Δεσύλλας: «Στην τελική ευθεία του Κάνγκουα στον Παναθηναϊκό, έκανε τη μισή δουλειά αλλά με ποδόσφαιρο Νίστρουπ»

Πρόκριση από τώρα για Απόλλωνα Λεμεσού, ήττα για ΑΕΚ Λάρνακας - Άνετες 4άρες για Άγιαξ και Παρτίζαν

Δεσύλλας: «Καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό, αυτοί ήταν οι πέντε κορυφαίοι»

Κοντούρης: «Έγινε το πρώτο βήμα, υποχρέωσή μας να μπούμε στη League Phase»

«Πολλά τα θετικά, αφομοιώνουν το σύστημα του Νίστρουπ οι παίκτες»: Το σχόλιο Νεραντζιά για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«O Αντίνο με πλασεδάρα πάγωνει τους Ούγγρους»: Το σποτάκι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του Παναθηναϊκού

Τσάπρας: «Είμαστε στον Παναθηναϊκό και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στη League Phase...»

Νίστρουπ: «Πρέπει να τελειώνουμε τις ευκαιρίες - Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε “συγχαρητήρια”»

Αθανασίου: «Μπορούσε να έχει διαλύσει την Πάκσι ο Παναθηναϊκός - Η διαφορά ποιότητας και η σοβαρότητα»

TAGS: A.E.K.