Με απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη (18:15) για την 4η αγωνιστική.

Στη διάρκεια της προπόνησης τραυματίστηκε ο Μιχάλης Κύργιας και τέθηκε εκτός μάχης. Ο νέος προπονητής της ομάδας, Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο, επέλεξε πάντως για την αποστολή τον Αργεντινό επιθετικό Μπόρις Γκάρος, που μόλις χθες ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Εκτός έμεινε ο Ντεφεντερίκο, που κρίθηκε ανέτοιμος, καθώς και ο τραυματίας Αίλερς, αλλά είναι διαθέσιμος ο Ακόστα.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους: Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Βαφέα, Κοντοέ, Στάθη, Ναδάλες, Οριουέλα, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ’ Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ακόστα, Μάντζιο, Ελ Χέλβε, Τριάδη, Σικαμπάλα και Γκαρός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο