Η Μάντσεστερ Σίτι έχει «κατασκηνώσει» έξω από την περιοχή της Γουέστ Χαμ και προσπαθεί με τους Ντε Μπρούιν, Αγκουέρο, Σίλβα, Γιάγια Τουρέ και λοιπούς αστέρες να παραβιάσει την εστία του Αντριάν και να φέρει το ματς στο 2-2.

Οι παίκτες των «σφυριών» προφανώς τα έχουν δει… όλα από την συνεχή πίεση των «σίτιζενς» και ο Καρλ Τζένκινσον πέφτει κάτω, δείχνοντας ότι έχει πρόβλημα τραυματισμού, θέλοντας έτσι να «παγώσει» τον ρυθμό και κερδίσει πολύτιμα δευτερόλεπτα για την ομάδα του.

Ωστόσο, ο Μαρκ Νομπλ έδειξε ότι είναι ο αρχηγός των ονείρων μας και που πάνω από όλα σέβεται το παιχνίδι. Έτρεξε προς τον συμπαίκτη του και φρόντισε να τον σηκώσει άμεσα προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Απαραίτητη σημείωση: Το ματς βρισκόταν στο 85ο λεπτό...

Δείτε την απίστευτη στιγμή:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανη φάση στο Μεξικό: Παίκτης πήγε να σκοράρει με το χέρι και γκολκίπερ απέκρουσε με τον πισινό

Έπος: Παίκτης της Μοντερέι πήγε να εκτελέσει κόρνερ και κλώτσησε τον βοηθό διαιτητή

Σάλος με ανάρτηση της συντρόφου του Τεό Ερναντέζ για τις διαδηλώσεις στη Γαλλία

Κατάλληλο για... πόλο: Διαιτητής σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Ισπανία δοκίμασε αναπήδηση μπάλας σε «λίμνη»

Ακόμα παίρνει φόρα: Τζαμαϊκανός έκανε 27 βήματα πριν εκτελέσει πέναλτι και τα... έκανε μαντάρα!

Ο Βαλντεράμα άλλαξε! Κουρεύτηκε η πιο γνωστή… αφάνα των γηπέδων

Ballon d’Or Heist: Η Χρυσή Μπάλα εξαφανίζεται και αρχίζει το απόλυτο κυνηγητό

Τροχαίο με... αγέλη αγριογούρουνων στην Εθνική Οδό Λάρισας – Τρικάλων

Σίντνεϊ Σουίνι: Βγάζει τον στηθόδεσμο και βάζει… στοίχημα – Η νέα διαφήμιση μετά τον σάλο

Κινηματογραφική καταδίωξη: Ινδός αστυνομικός ανέβηκε σε αυτοκίνητο για να το σταματήσει!