Η Σενεγάλη έδειξε πως δεν είχε διάθεση να παραδοθεί μετά το σοκ των δύο γρήγορων γκολ της Νορβηγίας και κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 53ο λεπτό.

Οι «Λέοντες της Τεράνγκα» εκμεταλλεύτηκαν αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα, με τον Ισμαΐλα Σαρ να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο και να μειώνει σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ωστόσο, η χαρά των Αφρικανών αποδείχθηκε βραχύβια, καθώς η απάντηση της Νορβηγίας ήταν άμεση. Στο 58', οι Σκανδιναβοί βγήκαν ταχύτατα στην επίθεση, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να ολοκληρώνει ιδανικά τη φάση και να νικά για δεύτερη φορά τον Εντουάρ Μεντί, γράφοντας το 3-1.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ινφαντίνο τάζει τον τελικό του Μουντιάλ στο Μαρόκο με αντάλλαγμα τη δημόσια στήριξη της ομοσπονδίας

Ανανέωσε με την εθνική των ΗΠΑ έως το 2030 ο Ποκετίνο

FIFA: «Δεν πουλάμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, απλά φροντίζουμε για τα έσοδα»

«Προσπαθούν να πείσουν τον Αλ – Κελαΐφι να πάρει τη θέση του Ινφαντίνο στη FIFA»!

Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Equipe με Ινφαντίνο – Τραμπ, το Μουντιάλ και… βροχή από χαρτονομίσματα!

Αντσελότι: Παραδέχθηκε τα λάθη στο Μουντιάλ και κλείνει τον κύκλο των βετεράνων – «Ώρα για νέα γενιά»

«Ευκαιρία, όχι υποχρέωση»: Ο Ινφαντίνο υπερασπίζεται το νέο επενδυτικό σχέδιο της FIFA