Σάρκα και οστά πήρε το... χρυσό deal του ΠΑΟΚ με τη Νόριτς για τον Δημήτρη Γιαννούλη! Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα μπακ από τον «δικέφαλο του βορρά», καταβάλοντας την υποχρεωτική ρήτρα απόκτησής του.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ βάζει στα ταμεία του το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ, με την Νόριτς να έχει δώσει και άλλο ένα εκατ. ευρώ την περασμένο σεζόν στους Θεσσαλονικείς ως ενοίκιο για τον δανεισμό του. Η καταβολή της ρήτρας ήταν υποχρεωτική από τα «καναρίνια» εφόσον κέρδιζαν την άνοδό τους στην Premier League, κάτι που τελικά συνέβη.

Πρόκειται για την δεύτερη πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μετά από αυτή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ με 10 εκατ. ευρώ προ τριετίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάτοικος Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Άλισον για ακόμη μία σεζόν

Έκλεισε τον Πέπι από την Αϊντχόφεν η Φούλαμ!

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ μετά από τρεις μήνες ο Ίσακ

Ανρί για Αρτέτα: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.