Τον πρώτο λόγο στον Παναθηναϊκό έδωσε ο προπονητής της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ρίκαρντ Νόρλινγκ, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης στη Λεωφόρο για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

«Γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά έχουμε ένα καλό προαίσθημα. Ας ξεκινήσουν τα παιχνίδια και θα δούμε στην συνέχεια τι μπορεί να συμβεί», τόνισε ο Σουηδός προπονητής.

«Έχουμε προετοιμαστεί και ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει επιθετικά. Σκοπός μας είναι να αμυνθούμε σωστά. Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια και θα τα αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά», πρόσθεσε.

Όσο για την ψυχολογία της ομάδας του, είπε: «Είχαμε ένα ντέρμπι πρόσφατα και αυτή η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Αυτό που θα αντιμετωπίσουμε στην Αθήνα είναι τελείως διαφορετικό. Ας πούμε εκεί ο χλοοτάπητας είναι πλαστικός, ενώ εδώ το χορτάρι είναι φυσικό. Αλλιώς είναι να παίζεις στην Στοκχόλμη και αλλιώς στην Αθήνα».

Σχετικά με την παρουσία του Μάρκους Μπεργκ, τόνισε: «Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός πρόκειται να κάνει κάποιες ενέργειες για να τροφοδοτήσει τον σέντερ φορ του. Σαφώς ο Μάρκους Μπεργκ θα παίξει σημαντικό ρόλο, αλλά το σύνολο είναι αυτό που έχει σημασία. Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά καλούς παίκτες και δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον».

Ο αρχηγός της ΑΪΚ, Νιλς-Έρικ Γιόχανσον, εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας. «Πιστεύω να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά τον Μπεργκ και να μην δεχτούμε γκολ. Ξέρει καλά τον τρόπο να σκοράρει και θα είναι δύσκολο. Είναι ένας πολύ καλός σκόρερ και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube