Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με νικήτρια τη Ρεάλ περιμένει στον αυριανό τελικό της Ευρωλίγκας ο Αντρές Νοσιόνι.

Ο Αργεντίνος φόργουορντ σχολίασε την προσπάθεια που κάνει η «βασίλισσα» να κατακτήσει τον τίτλο «σπίτι» της, ενώ αναφέρθηκε και στα δυνατά στοιχεία του Ολυμπιακού.

«Τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ συγκροτεί πολύ καλά ρόστερ και συνεργάζεται με πολύ καλούς παίκτες, στην προσπάθειά της να κατακτήσει τον τίτλο. Εύχομαι να μείνει στην Μαδρίτη αυτή τη φορά. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε διοργάνωση, κάθε τελικός», σχολίασε για την ομάδα του, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» είπε:

«Ο Ολυμπιακός έχει παίξει με τον ίδιο τρόπο για ολόκληρο τον χρόνο. Παίζουν με αυτόν τον τρόπο και πρέπει να είμαστε ψυχολογικά έτοιμη για αυτό. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε πράγματα με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε. Να προσπαθήσουμε να παίξουμε και ταυτόχρονα να μην παίξουμε αυτό το παιχνίδι».

Ο Αντρές Νοσιόνι σχολίασε το παιχνίδι των Πειραιωτών, τονίζοντας τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να κατακτήσει το τρόπαιο: «Πρέπει να παίξουμε γιατί χρειάζεται να ταιριάξουμε με το σωματικό τους παιχνίδι, αλλά και να μην παίξουμε αυτό το παιχνίδι στο οποίο μπορούμε να χάσουμε την ψυχραιμία μας. Να μην επιτρέψουμε στην σκληρότητά τους να σταματήσει το παιχνίδι που θέλουμε να κάνουμε.

Έχουν πολύ γρήγορους ψηλούς και εξαρτώνται πολύ απ’ το τι μπορούν να παράξουν τα γκαρντ στο pick and roll. Οι ψηλοί υποθέτω πως θα έχουν ρόλο να κόβουν προς το καλάθι και ο Πρίντεζης να ανοίξει το γήπεδο, να παίξει στο low post και να πηγαίνει προς το καλάθι από τη θέση “4”
», ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα, όπως είμαστε και εμείς. Γι’ αυτό βρισκόμαστε και οι δύο στον τελικό. Ελπίζω να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, που θα κερδίσει η Ρεάλ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»

Παναθηναϊκός και Ζάλγκιρις ψάχνουν τη νεαρή φίλαθλο που ζήτησε τη φανέλα του Ναν!

«Μία τάπα, μία κούρσα, ένα τελείωμα»: Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού για την τρομερή φάση με Φαρίντ & Ναν

Αταμάν στους παίκτες του: «Κάναμε τη διαφορά στην επίθεση, δεν ήταν εύκολο σε αυτή την έδρα»

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!