Στην Ελλάδα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του βακτηρίου της λεγεωνέλλας, όπως είναι το θερμό κλίμα, η συνεχής λειτουργία κλιματιστικών και οι υψηλές θερμοκρασίες για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος ωστόσο προέρχεται κατά τη διάρκεια των περιόδων υπολειτουργίας των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, όπου το νερό των κλιματιστικών παραμένει στάσιμο και ευνοεί την ανάπτυξη του βακτηρίου.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube