Στην ισοπαλία έμειναν η Νότια Κορέα του Χουάνγκ Ιν-μπομ και η Κολομβία του ιστορικού Χάμες Ροντρίγκες (2-2), με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να γίνεται ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Κολομβίας.

Αγωνίστηκε για 90 λεπτά ο κεντρικός μέσος του των «ερυθρολεύκων», έχοντας πολύ καλή παρουσία. Αντικαταστάθηκε στο 70' ο Λατινοαμερικανός αστέρας.

Οι Ασιάτες άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό, με τον Σον να εκμεταλλεύεται το λάθος του Μοχίκα και τη γενικότερη ασυνεννοησία στην άμυνα των Κολομβιανών και να πλασάρει εκτός περιοχής στην ανυπεράσπιστη εστία του Βάργκας για το 1-0! Ο επιθετικός της Τότεναμ πέτυχε ακόμη ένα γκολ στο 45’+2’, γράφοντας με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ για το 2-0.



Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Χάμες Ροντρίγκες πέτυχε ένα ιστορικό γκολ, όντας πλεόν ο δεύτερος σκόρερ στην εθνική ομάδα της Κολομβίας. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έκανε ωραία κίνηση στην περιοχή και εκμεταλλευόμενος το όμορφο γύρισμα του Βαλόγες, μειώνοντας σε 2-1 για τους Λατινοαμερικάνους.



Σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα, ο Καρασκάλ βγήκε απέναντι από τον Κιμ και πλασάροντας εύστοχα τον Κορεάτη τερματοφύλακα, έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια της αναμέτρησης, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, ελεώ και των πολλών αλλαγών, με το 2-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube