Την απόκτηση του Ταιγό Αγονιγί ανακοίνωσε η Νότγχαμ Φόρεστ.

Ο Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία θα αγωνίζεται στην Premier League την ερχόμενη σεζόν και αποτελεί την πρώτη της προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν από τη στιγμή που σφράγισε την άνοδο. Με τον σύλλογο να κάνει λόγο για μεταγραφή-ρεκόρ.

O 24χρονος άσος, ο οποίος έχει περάσει από τη Λίβερπουλ (δίχως να κάνει συμμετοχή), έπαιξε στην Ουνιόν Βερολίνου την περασμένη σεζόν. Έκανε 43 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 20 γκολ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ.Ήταν πάντα το όνειρό μου να παίξω στην Premier League και έχοντας μιλήσει με τον Στιβ Κούπερ για τις φιλοδοξίες μας και κοιτάζοντας τη Φόρεστ με τη σπουδαία ιστορία της, είναι ένας σύλλογος στον οποίο θέλω να είμαι μέλος», επεσήμανε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Premier League - 22η αγωνιστική: Το Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο για τη μονομαχία ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι

Κάρικ: «Δεν μου ασκούν περισσότερη πίεση οι πρώην συμπαίκτες μου - Δεν πρόκειται να δώσω πολλή σημασία σε αυτά»

Η ατάκα που δείχνει το οριστικό φινάλε της κόντρας Σλοτ - Σαλάχ: «Και 15 επιθετικούς να είχα, θα χαιρόμουν που έρχεται»

Συμφώνησε με την Κρίσταλ Πάλας και κάνει δικό της τον Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι!

«Ό,τι πιο κοντινό στην αθανασία»: Ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ στο sport-fm για το σοκ στο Κύπελλο Αγγλίας!

Οριστική η αποχώρηση του Γκλάσνερ από την Πάλας το καλοκαίρι: «Έχω ήδη ενημερώσει...»

Παίκτης του μήνα στην Premier League ο Κάλβερτ-Λιούιν

Φουλάρει για Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι

«Αυτός είναι ο καταλληλότερος για τη Γιουνάιτεντ» - Η επιλογή του Ρούνεϊ για προπονητή

Σε επαφές με τον Φρατέζι η Νότιγχαμ Φόρεστ - Τα «θέλω» της Ίντερ για να παραχωρήσει τον παίκτη