Σε συμφωνία με τη γαλλική Τρουά για την απόκτηση του αμυντικού, Τζιουλιάν Μπιανκόν, ήρθε η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Ο 22χρονος αγωνίζεται κυρίως ως δεξιό μπακ, αλλά μπορεί να ανταπεξέλθει και στις τέσσερις θέσεις της άμυνας, ενώ κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν «μέτρησε» 33 εμφανίσεις με την Τρουά στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας!

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μονακό, από την οποία αποχώρησε το προηγούμενο καλοκαίρι για να πάει στην Τρουά, έναντι 2.5 εκατ. ευρώ, έχοντας αγωνιστεί και για δύο σεζόν ως δανεικός στη βέλγικη Σερκλ Μπριζ.

Έτσι, ο Μπιανκόν αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή της Νότιγχαμ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά από αυτές του επιθετικού Αβονίγι και του τερματοφύλακα Χέντερσον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Premier League - 22η αγωνιστική: Το Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο για τη μονομαχία ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι

Κάρικ: «Δεν μου ασκούν περισσότερη πίεση οι πρώην συμπαίκτες μου - Δεν πρόκειται να δώσω πολλή σημασία σε αυτά»

Η ατάκα που δείχνει το οριστικό φινάλε της κόντρας Σλοτ - Σαλάχ: «Και 15 επιθετικούς να είχα, θα χαιρόμουν που έρχεται»

Συμφώνησε με την Κρίσταλ Πάλας και κάνει δικό της τον Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι!

«Ό,τι πιο κοντινό στην αθανασία»: Ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ στο sport-fm για το σοκ στο Κύπελλο Αγγλίας!

Οριστική η αποχώρηση του Γκλάσνερ από την Πάλας το καλοκαίρι: «Έχω ήδη ενημερώσει...»

Παίκτης του μήνα στην Premier League ο Κάλβερτ-Λιούιν

Φουλάρει για Γκέχι η Μάντσεστερ Σίτι

«Αυτός είναι ο καταλληλότερος για τη Γιουνάιτεντ» - Η επιλογή του Ρούνεϊ για προπονητή

Σε επαφές με τον Φρατέζι η Νότιγχαμ Φόρεστ - Τα «θέλω» της Ίντερ για να παραχωρήσει τον παίκτη