Την απόκτηση του Ντανίλο από την Παλμέιρας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο μέχρι το 2029!





Η ομάδα της οικογένειας Μαρινάκη έκλεισε τη σπουδαία συμφωνία με το βραζιλιάνικο κλαμπ στα 20 εκατ. ευρώ, ποσό που θα καταβληθεί σε τέσσερις δόσεις (2+8+8+2 εκατ. ευρώ).

Πρόκειται για μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρο, που αγωνίζεται κυρίως στο «6» και το «8» και ο οποίος στα 21 του χρόνια έχει πανηγυρίσει με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δύο Copa Libertadores, ένα Recopa Sudamericana, καθώς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το Κυπέλλου της χώρας.

Αυτή συνιστά το δεύτερο χειμερινό απόκτημα της Νότιγχαμ, μετά τον Σκάρπα -πάλι από την Παλμέιρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»