Στο πρόσωπο του Σον Ντάις φαίνεται πως καταλήγουν οι άνθρωποι της Νότιγχαμ, ώστε να καλύψουν το κενό που άφησε με την απόλυσή του ο Άγγελος Ποστέκογλου.

O 54χρονος τεχνικός αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης, από τη στιγμή που φαίνεται πως δεν μπορεί να βρεθεί λύση με τη Φούλαμ για τον Μάρκο Σίλβα.

Αποτελεί έναν προπονητή που γνωρίζει καλά την Premier League και τις… δύσκολες αποστολές, διατηρώντας επί σειρά ετών την Μπέρνλι στην κορυφαία κατηγορία.

Πέρασε για μια σεζόν από τον πάγκο της Γουότφορντ, ακολούθησε μια δεκαετία στην Μπέρνλι και άλλη μια διετία στην Έβερτον.

Προπονητής του αποτελέσματος, θα βρει τον τρόπο να το πάρει και θα αφήσει στην άκρη το καλό ποδόσφαιρο για χάρη του. Παρόλα αυτά, μπορεί να φέρει στη Φόρεστ βελτίωση στην ανασταλτική λειτουργία και ένα πιο σαφές αγωνιστικό πλάνο στο χορτάρι, σε σχέση με τα όσα έδειχνε η ομάδα με τον Άγγελο Ποστέκογλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σίρερ για Κωστούλα: «Πώς γίνεται ο Μαρινάκης να τον άφησε να πάει στην Μπράιτον;»

«Θα προτείνει και η Premier τιμωρίες για τη Σίτι, πιέζουν οι ομάδες για υποβιβασμό»!

Ο Μαντσίνι έβγαλε την ουρά του απ’ έξω: «Είναι προβλήματα της Σίτι, όχι δικά μου»!

«Έχει… σπεσιαλίστες στις εφέσεις το νομικό τμήμα της Μάντσεστερ Σίτι»

Άμεση επιστροφή του Ίσακ στο Λίβερπουλ λόγω προβλήματος τραυματισμού

Αποζημίωση ύψους 13,7 εκατ. ευρώ «ονειρεύονται» οι Ρουμάνοι για τη Στεάουα λόγω… Μάντσεστερ Σίτι

Στο στόχαστρο ο Μαντσίνι για τις παραβάσεις της Σίτι: Καταγγελία για «διπλό συμβόλαιο» που διπλασίαζε τον μισθό του!

Σκέψεις αποχώρησης από αρκετούς σταρ της Σίτι μετά την ενοχή της

Επιστολή του προέδρου της Μάντσεστερ Σίτι: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποδείξουμε την αθωότητά μας»

Λίβερπουλ: Σοβαρό ενδεχόμενο ο δανεισμός του Αραούχο να μετατραπεί σε κανονική μεταγραφή