Το… σαφάρι για την ενίσχυσή της συνεχίζει η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Μετά την απόκτηση του Αβονίγι, λοιπόν, η Νότιγχαμ ψάχνεται για να πραγματοποιήσει ένα διπλό «χτύπημα» από την Premier League. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Sky Sports» η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ενδιαφέρεται τόσο για την περίπτωση του Νέκο Γουίλιαμς, όσο και γι’ αυτή του Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ.

Ο Γουίλιαμς είναι 21 ετών και ανήκει στη Λίβερπουλ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2025. Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν δόθηκε δανεικός στη Φούλαμ, η οποία ήταν αντίπαλος της Νότιγχαμ στην Championship οπότε οι άνθρωποι της ομάδας έχουν γνώμη για τον παίκτη.

O Γκιμπς-Γουάιτ από την μεριά του είναι 22 ετών, ανήκει στην Γουλβς και έχει συμβόλαιο ως το 2024. Και αυτός ήταν αντίπαλος της Νότιγχαμ αφού αγωνίστηκε ως δανεικός στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ξεχωρίζοντας για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση και την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Έγραψε 37 ματς με 12 γκολ και 10 ασίστ με τις «λεπίδες», όντας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν για την ομάδα του.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube