Ούτε το φετινό καλοκαίρι φαίνεται ότι θα αποφευχθεί το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ.

Πρώτο θέμα για ακόμα μία φορά είναι στα καταλανικά ΜΜΕ ο Νεϊμάρ, καθώς σύμφωνα με τη «Sport», ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα είναι και το φετινό καλοκαίρι ο πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα εν όψει του μεταγραφικού παζαριού του καλοκαιριού.

Η εφημερίδα έχει πρωτοσέλιδο τον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας ότι οι «μπλαουγκράνα» είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα… ρέστα τους για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού, κάτι που δεν κατάφεραν το καλοκαίρι του 2019.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πολλά θα κριθούν από τη φετινή πορεία της Παρί στο Champions League, καθώς σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Γαλλίας αποκλειστούν και πάλι νωρίς, τότε πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο παίκτης στο Παρίσι.

Το μεγάλο πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι φυσικά το οικονομικό σκέλος, αφού οι απαιτήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν φτάνουν έως και τα 170 εκατ. ευρώ και μένει να φανεί αν η Μπαρτσελόνα μπορεί να βγάλει εις πέρας μια τόσο δύσκολη αποστολή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκλεισαν το 2025 με τεσσάρες, Μπέτις και Έλτσε!

Ραφίνια και Λαμίν Γιαμάλ έκαναν τα… δικά τους και η Μπαρτσελόνα προελαύνει στην κορυφή!

Σούπερ Ατλέτικο με τριάρα στην έδρα της Τζιρόνα και συνέχεια στο κυνήγι της κορυφής!

Πλήγμα με Κρίστενσεν, εκτός για 3-4 μήνες με σοβαρό τραυματισμό

Περήφανος ο Βλαχοδήμος με έξι αποκρούσεις στο «Μπερναμπέου», παρά την ήττα της Σεβίλλης

Εμπαπέ: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και το πανηγύρισε όπως εκείνος

Ξέσπασμα Αλμέιδα για τη διαιτησία του αγώνα με Ρεάλ: «Ήταν απαίσια-Η σιωπή είναι προδοσία κι εγώ δεν είμαι προδότης»

Αποδοκιμάστηκε από το «Μπερναμπέου» ο Βινίσιους-Διέγραψε τη φωτο προφίλ του με τη Ρεάλ στο Instagram

Καθάρισε τη Σεβίλλη με Μπέλιγχαμ-Εμπαπέ και πλησίασε την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ!

Πιτσιρικάς «κατακεραυνώνει» την Μπαρτσελόνα: «Με άφησαν δίχως λόγο, ο Γιαμάλ νομίζει ότι είναι ο Μέσι»!