Παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Λιονέλ Νούνιες.

Ο Αργεντινός συμφώνησε με την ομάδα του Ηρακλείου για συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 χρόνου, το υπέγραψε την Τρίτη και πλέον είναι θέμα χρόνου ν' ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Ο 29χρονος επιθετικός τους τελευταίους δύο μήνες δεν αγωνιζόταν, όποτε δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Αυτό είναι κάτι που έχει λάβει υπόψη του το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου της Κρήτης, γι’αυτό και θα του δώσουν τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει και να δικαιώσει τις προσδοκίες του κόσμου του ΟΦΗ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

TAGS: ΟΦΗ