Σκληρό αντίπαλο τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, μιλώντας μία ημέρα πριν τη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Europa League.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός της Γουλβς ανέφερε πως ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι μια μεγάλη πηγή πληροφορίων λόγω του «ερυθρόλευκου» παρελθόντος του, ενώ μίλησε και για την φιλία του με τον Πέδρο Μαρτίνς!

Αναλυτικά όσα είπε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο:

Για την προσέγγισή του στο ματς της Πέμπτης: «Είναι ένα νέο παιχνίδι. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Τι συνέβη στο πρώτο παιχνίδι δεν σημαίνει το οτιδήποτε, θα ήταν λάθος να βασιστούμε σε αυτό, οπότε πρέπει να αγωνιστούμε καλά και να προσπαθήσουμε να αποδώσουμε καλά.

Έχουμε τσεκάρει τον αντίπαλο, την ποιότητα και το ταλέντο που έχουν, καθώς και τον προπονητή τους. Έχουμε αναλύσει και γνωρίζουμε ότι αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι ένας σκληρός αντίπαλος αλλά εμείς κοιτάζουμε τον εαυτό μας.

Ας προσπαθήσουμε να είμαστε συμπαγείς, συγκεντρωμένοι και νομίζω ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το ματς. Το μόνο που λείπει αύριο θα είναι ο κόσμος, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση αυτή και να την ξεπεράσουμε».


Για την νοοτροπία της ομάδας του: «Η διαδικασία είναι η ίδια. Είναι μια συνέχεια της σεζόν. Παιχνίδι με παιχνίδι, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε αύριο.

Είναι ένα ακόμη παιχνίδι στην σειρά αγώνων που δίνουμε, οπότε αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, προσπαθώντας να βρούμε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούμε, προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να είμαστε σε θέση να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά προετοιμαζόμαστε γι' αυτό».


Για τον Ποντένσε: «Είναι πάντα χρήσιμος, όλες οι λεπτομέρειες, όλες οι πληροφορίες που μπορείς να συγκεντρώσεις και να μεταβιβάσεις στους παίκτες - είναι σημαντικό. Μεταξύ τους οι παίκτες μιλάνε και μοιράζονται απόψεις. Ο Ντάνιελ είναι μια μεγάλη πηγή πληροφοριών, οπότε πρέπει να πάρουμε ό, τι μπορούμε από αυτόν».

Τι περιμένει από το ματς: «Θεωρώ πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι μια καλή ομάδα. Είχαμε δυσκολίες στην Αθήνα και δουλέψαμε πάνω σε αυτές. Γνωρίζουμε ότι είναι μια καλή ομάδα.

Αυτό που κάναμε πριν δεν είναι τόσο σημαντικό, δημιουργούνται συνεχώς νέες καταστάσεις και νέες απορίες σε κάθε παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε έναν σκληρό αντίπαλο, αλλά ανυπομονούμε για το παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για να περάσουμε».


Για την... μονομαχία με τον Πέδρο Μαρτίνς: «Τον γνωρίζω πολύ καλά γιατί παίξαμε μαζί. Ήμασταν συμπαίκτες και είναι πολύ καλός φίλος μου. Ας παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα, και οι δύο θέλουμε οι ομάδες μας να έχουν καλή απόδοση και στο τέλος, θα δούμε, αλλά η φιλία μας φυσικά θα παραμείνει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ανακοινώνεται άμεσα ο Μικελμπρενσί - Πιθανότατα βασικοί Ελουστόντο και Μπάμπα στη ρεβάνς με Ντιναμό»

Έτοιμος για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ: Η αποστολή του Λίσι για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου

Μύθου: «Το πιο σημαντικό είναι η πρόκριση - Περιμένουμε όλοι με χαρά και ανυπομονησία το ματς»

Λίσι: «Δεν νιώθω άγχος, νιώθω χαρά - Ο Κωνσταντέλιας είναι φανταστικός παίκτης»

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Από τους πιο επικίνδυνους παίκτες ο Κωνσταντέλιας - Τα πάντα είναι στο χέρι μας»

Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Κιέβου

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Ντιναμό Κιέβου

Προβληματισμός και αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ για τους Πολωνούς διαιτητές της ρεβάνς με Ντιναμό Κιέβου!

Πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ: Στραβοπάτημα για τη Χάμαρμπι

Η παρακάμερα της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στο Λούμπλιν: Τα «μαγικά» του Κωνσταντέλια και το πάρτι των ασπρόμαυρων