Άδοξο τέλος φαίνεται πως θα μπει στην «πλούσια» καριέρα του Νταβίντ Σίλβα.

Ο 37χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε σκοπό να αγωνιστεί για μία ακόμα σεζόν με τη φανέλα της Σοσιεδάδ, στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2020 και έχει συμβόλαιο μαζί της έως το 2024.



Ωστόσο, στάθηκε πάρα πολύ άτυχος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και η αποθεραπεία από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία θα χρειαστεί να υποβληθεί, αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι, όπως ήταν λογικό και όπως επιβεβαιώνει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πλέον ο Νταβίντ Σίλβα σκέφτεται πολύ σοβαρά να ανακοινώσει από τώρα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, με την οριστική του απόφαση να αναμένεται πολύ σύντομα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για την Μπαρτσελόνα, 6άρα και παραμονή στην κορυφή!

Έβδομη σερί νίκη για την Ατλέτικο, πέρασε και από την έδρα της Λεβάντε και ανέβηκε στην κορυφή!

Ριφιφί στο «Θεράμικα» από την επτάψυχη Εσπανιόλ!

Τσάβι για Ροναλντίνιο: «Η νοοτροπία του έφερε την πτώση στην καριέρα του, όχι τα πάρτι»

La Liga-11η αγωνιστική: Για την επιστροφή στις νίκες η Μπαρτσελόνα - Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ρεάλ και Ατλέτικο

Κύπελλο Ισπανίας: Η Οβιέδο έμεινε εκτός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Άνετες προκρίσεις για Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο

«Ο Σάντσο απέρριψε την πρόταση της Χετάφε, δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά»

Γιορέντε κατά του Υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας: «Η δουλειά σου δεν είναι το Twitter - Ας συνεχιστεί το τσίρκο...»

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Copa del Rey μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε συγγνώμη από τον κινεζικό λαό για τις δηλώσεις του Εμπαπέ