Με… στεναγμό ανακούφισης υποδέχθηκαν στην ΑΕΚ τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Άλεξ Ντακόλ.

Μετά την επιβεβαίωση της σοβαρότητας του τραυματισμού του Δημήτρη Ανάκογλου (που θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο την Τρίτη και θα τον κρατήσει τουλάχιστον δυο μήνες εκτός δράσης) στην «Ένωση» δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι θα χάσουν έναν ακόμα σημαντικό παίκτη.

Κι ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί (τουλάχιστον για μεγάλο διάστημα). Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος τη Δευτέρα έδειξε πως δεν έχει υποστεί τελικά πλήρη εξάρθρωση ώμου (όπως υπήρχαν φόβοι) αλλά υπεξάρθρημα.

Κάτι που σημαίνει ότι θα επανεξεταστεί μέσα στη βδομάδα (ακολουθώντας εν τω μεταξύ ειδική θεραπεία) και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος ακόμα και για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΑΟ Περιστερίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

Χαμός στο Πύργος-Ζάκυνθος: Μπουκάλια σε ποδοσφαιριστές, τραυματισμοί και διακοπή!

Ενδιαφέρον από Αλβανό επιχειρηματία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αποφυλακίζεται ο Γιάννης Τσιριγώτης - Αθωώθηκε και επιστρέφει στον Ιωνικό

Επικό τρολάρισμα από τον Πανθρακικό που βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδό του στη Super League 2

Πήρε το ντέρμπι και… προβάδισμα ανόδου ο Πανθρακικός, «ξέρανε» τον Άρη στο 89' και πάτησε κορυφή ο Πύργος!

Ο Ηλίας Κώτσιος ανέβασε τον Εργοτέλη Γ' Εθνική και του έγραψε τραγούδι!

TAGS: A.E.K.