Ευχαριστημένος από την επιστροφή της ΑΕΚ στις καλές εμφανίσεις δήλωσε ο Αλεσάντρε Ντακόλ. Ο Βραζιλιάνος φορ της «Ένωσης», μιλώντας στη Nova μετά τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Βάρης, δικαιολόγησε του οπαδούς της ομάδας για τις υψηλές απαιτήσεις τους και την κριτική που ασκούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Εμείς μπήκαμε αποφασιστικά στο παιχνίδι και καταφέραμε να βάλουμε και τα δύο γκολ στα πρώτα 15 λεπτά. Αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ για να επανέλθει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις. Μία ομάδα δεν μπορεί να παίξει στο 100% σε όλη τη διάρκεια του ματς. Παίξαμε πολύ καλά σήμερα και ελπίζω να χάρηκε ο κόσμος».

Όσον αφορά την κριτική: «Η κριτική γίνεται σε αυτούς που μπορούν να δώσουν περισσότερα. Ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εμάς και είναι λογικό αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: A.E.K.