Μετά τον τραυματισμό του Ιβάν Μπρέσεβιτς, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, η ΑΕΚ έχει απομείνει μόνο με έναν πεπειραμένο σέντερ φορ στο δυναμικό της, τον Άλεξ Ντακόλ. Είναι λογικό, λοιπόν, να τον… προσέχει για να μην τον χάσει κι αυτόν.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Βραζιλιάνος φορ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης για να χαλαρώσει από τα συνεχή παιχνίδια. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νίκος Αργυρίου, Βασίλης Τσεβάς και Λάμπρος Θαναηλάκης, ενώ απουσίαζε ο Φώτης Κέζος, ο οποίος είχε εξασφαλίσει άδεια.

Ο Τραϊανός Δέλλας ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων καθώς η ομάδα του έχει αυτή την αγωνιστική ρεπό άφησε τους παίκτες του ελεύθερους για περίπου τρεις μέρες και το επόμενο ραντεβού τους δόθηκε για τη Δευτέρα στις 10:30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: A.E.K.