Νίκη σε ματς-θρίλερ με απίθανο φινάλε για τους Ντάλας Μάβερικς, που επικράτησαν 107-105 των Ντένβερ Νάγκετς χάρη σε τρομερό buzzer beater δίποντο του Καϊρί Ίρβινγκ!

Ο 32χρονος γκαρντ χάρισε σε νεκρό χρόνο τη νίκη στην ομάδα του, στέλνοντας την μπάλα στο καλάθι με το ένα χέρι και ενώ του έκανε άμυνα ο Γιόκιτς...

Οι πρωταθλητές είχαν τον έλεγχο του αγώνα και διατηρούσαν μικρό προβάδισμα τόσο στο πρώτο δωδεκάλεπτο (34-30) όσο και στο ημίχρονο (61-58), με τους Μαβς να ανεβάζουν σταδιακά την απόδοσή τους και να προηγούνται στην τελική ευθεία της αναμέτρησης.

Μάλιστα, έφτασαν μέχρι και στο +9, με 100-99 μόλις 4:40 πριν το φινάλε, ωστόσο είδαν τους Νάγκετς να απαντούν με ένα τρομερό σερί 14-2 και να παίρνουν προβάδισμα τριών πόντων λιγότερο από μισό λεπτό πριν τη λήξη.

Εκεί, ο Ντόντσιτς ισοφάρισε αρχικά με τρίποντο και ακολούθησε άστοχη προσπάθεια του Μάρεϊ, προτού αναλάβει δράση ο Ίρβινγκ.

Ο Σλοβένος ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 37 πόντους και εννέα ριμπάουντ, ενώ ο Μάρεϊ είχε 23 πόντους για το Ντένβερ – με τον Γιόκιτς να κάνει νταμπλ νταμπλ με 16 πόντους και έντεκα ριμπάουντ.



Τα στατιστικά του αγώνα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube