Την πεποίθηση πως ο Λούκα Μόντριτς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην εθνική Κροατίας και μετά το Μουντιάλ εξέφρασε ο Ζλάτκο Ντάλιτς. Ο μέσος της Ρεάλ έκλεισε τα 37 τον Σεπτέμβριο και παρότι πολλοί πιστεύουν πως είναι οι τελευταίες του παραστάσεις με το εθνόσημο.

«Δεν θα είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση του Λούκα. Θα συνεχίσει να παίζει για την Κροατία, είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό. Ο Λούκα συνεχίζει να δουλεύει σκληρά και να προσπαθεί να γίνεται καλύτερος. Τον χρειαζόμαστε για λίγο καιρό ακόμη στο μέλλον μας», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας.

O Mόντριτς είναι πρώτος σε συμμετοχές με την Κροατία με 158 και πέμπτος σκόρερ με 23. Έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική Ανδρών της Κροατίας την 1η Μαρτίου του 2006 σε ένα φιλικό με την Αργεντινή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους