Συνέντευξη στην καταλανική «Sport» έδωσε ο Ντάνι Άλβες, με τον Βραζιλιάνο μπακ να αναφέρεται στον Λιονέλ Μέσι και να τον καλεί να επιστρέψει άμεσα στην Μπαρτσελόνα.

«Δεν ξέρω τι σκέφτεται ή τι θέλει. Εγώ επιμένω, ότι πρέπει να επιστρέψει για το last dance μαζί μου. Δεν υπάρχει άλλο μέρος όπως εδώ. Όλο αυτό φτιάχτηκε για εμάς, η πόλη, η ομάδα. Έφυγε για να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Τώρα, ήρθε η ώρα να επιστρέψει σπίτι του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνι Άλβες.

Επιπλέον, μίλησε και για τα σενάρια που θέλουν έναν εκ των Εμπαπέ ή Χάλαντ να έρχονται στην Μπαρτσελόνα.

«Δεν θα τα έδινα όλα τα λεφτά για τον Χάλαντ. Ειλικρινά δεν θα έδινα πολλά λεφτά για αυτόν. Για τον Εμπαπέ ναι, για τον Χάλαντ όχι. Δεν είμαι τεχνικός διευθυντής, αλλά θα στοιχημάτιζα στον Εμπαπέ. Φαίνεται πιο ολοκληρωμένος σε κάθε τομέα. Αν κάνεις μια μεγάλη επένδυση, πρέπει να την κάνεις για τους καλύτερους. Εάν εξαρτιόταν από μένα, θα επέλεγα τον Εμπαπέ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το κράτησε για το τέλος η Μπέτις σε ματς που άρχισε να της προκαλεί ανησυχία

Αποθέωσε Γιαμάλ ο Ράσφορντ: «Είναι ο πιο κοντινός παίκτης που έχω δει στο επίπεδο του Μέσι»

Μουρίνιο: Έγραψε ιστορία στη La Liga με 77% νίκες - «Είμαι νεκρός, έχω 40 πυρετό»

Μουρίνιο στον Αγκίρε: «Μην στεναχωριέσαι, οι παίκτες μου είναι πολύ καλύτεροι από τους δικούς σου»

Χαμός στη φυσούνα στο Βαλένθια-Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ άρπαξε τον Μπραούλιο και ο Ρούντιγκερ χτύπησε σεκιουριτά

Άλωσε τη Βαλένθια με τριάρα, έπιασε την Μπαρτσελόνα και... περιμένει η Ρεάλ!

Έξαλλος ο Μαφέο στο ημίχρονο με Ρεάλ: «Είναι μ@@@κιες, σφυρίζουν φάουλ που δεν υπάρχουν»!

Τζέι Τζέι Γκάμπριελ: Το 16χρονο «διαμάντι» που πλησιάζει στη Ρεάλ – «Όνειρό μου η Χρυσή Μπάλα»

Χαμένη ευκαιρία για Σεβίλλη στην Ανδαλουσία κόντρα στην ντεφορμέ Αλαβές

Η επική ατάκα Μουρίνιο για το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: «Θέλω να χάσουν και οι δύο»!