Πολλά ήταν αυτά που είχαν ακουστεί για τις μεταγραφές της Formula 1, πριν ανακοινωθεί πως ο Κάρλος Σάινθ υπέγραψε για το 2021 στη Ferrari, με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει στη McLaren.

Έτσι, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο μίλησε για πρώτη φορά για τις φήμεςπου τον θέλανε να είναι ντυμένος στα κόκκινα τη σεζόν 2021, στη θέση του Σεμπάστιαν Φέτελ, αποκαλύπτοντας πως υπήρξαν όντως συζητήσεις με τη Ferrari εδώ και χρόνια, ωστόσο αυτό τελικά δεν λειτούργησε.

«Βλέπω πως ο Κάρλος είναι κατάλληλος για την ομάδα. Επομένως, δεν μπορώ να πω "Γιατί όχι εγώ;". Απλώς λέω ότι: "Ναι, ο Κάρλος είχε ένα πολύ δυνατό 2019. Ναι, είναι λίγο καυτός κάτοχος της θέσης αυτή τη στιγμή, αλλά υποθέτω ότι είναι ο κατάλληλος"», δήλωσε ο 30χρονος πιλότος. Όσον αφορά τον ιταλικής καταγωγής πατέρα του και τη συσχέτιση που έγινε με την ιταλική ομάδα, ο Αυστραλός πιλότος εξήγησε πως προσπαθεί να μην συνδεθεί συναισθηματικά με οποιαδήποτε κατάσταση.

Επιμέλεια: Μαντώ Μπερδέ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!