Μέλι… έσταζε για τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη ο Μπράιαντ Ντάνστον, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σερβία.

Ο έμπειρος σέντερ της Βίρτους Μπολόνια τόνισε πως οι δύο αρχηγοί του Ολυμπιακού επηρέασαν πολύ την καριέρα του, κατά τη συνύπαρξή τους στην ομάδα του Πειραιά, λέγοντας πως έμαθε πολλά από εκείνους.

«Πρώτος απ’ όλους ο Βασίλης Σπανούλης και μετά ο Γιώργος Πρίντεζης. Όταν πήγα στην Εφές, ήμουν από τους μεγαλύτερους σε ηλικία στην ομάδα… Ακόμη και συμπαίκτες που ήταν στην ηλικία μου ή μικρότεροι είχαν διαφορετική νοοτροπία που από μένα. Έβλεπαν τη μεγάλη εικόνα. Όταν έρχονταν κρίσεις, προσπαθούσα να τις εσωτερικεύσω και τότε προσπαθούσα να βοηθήσω την ομάδα με τη θέληση και την προσπάθειά μου και τότε μου έλεγαν: “Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, είναι ομαδικό το άθλημα, δεν είναι αποκλειστικά δικό σου λάθος”. Είναι κάτι που έμαθα μέσα στα χρόνια», απάντησε στη σχετική ερώτηση στο «Sportklub» ο 37χρονος Αμερικανός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πασκούαλ: «Η άμυνά μας να ξεκινάει από την επίθεση - Η Μονακό έχει μεγάλη ποιότητα και παίκτες δύσκολα αντιμετωπίσιμους»

Μαρκοϊσβίλι: «Νέα μέρα, νέο παιχνίδι, νέα ευκαιρία - Θα είναι δύσκολο, να εστιάσουμε στον εαυτό μας»

Χόρτον-Τάκερ: «Οι παίκτες στην Ευρώπη μιλάνε πολύ, είναι πιο ξεροκέφαλοι - Εγώ δεν είμαι από αυτούς τους τύπους»

Με πιθανές ενισχύσεις στον «τελικό» η Μονακό: Προπονήθηκαν Νέντοβιτς και Ταρπέι, αλλά παραμένουν αμφίβολοι

Αναγκαστική μετακόμιση για τη Χάποελ Τελ Αβίβ - Αλλάζει έδρα για τα playoffs λόγω κακού προγραμματισμού

«Τα καλύτερα είναι μπροστά»: Η αποθέωση της Euroleague σε Αταμάν και η απάντηση του Παναθηναϊκού!

Με τους 8.000 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας τα ματς της Ρεάλ με τη Χάποελ

Μπόλντγουιν για το βραβείο του Ντιαλό: «Δηλαδή η καλύτερη άμυνα δεν έχει τον αμυντικό της χρονιάς;»

Το logo του Final Four 2026 στην Αθήνα: Παράδοση, δύναμη και… ελληνική ψυχή

«Υπάρχουν οι αριθμοί»: Έβαλε τα… γέλια για το γεγονός ότι δεν πήρε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού ο Ταβάρες