Η ιδέα για διεξαγωγή των αθλητικών διοργανώσεων χωρίς κόσμο, εφόσον η πανδημία περάσει σε στάδιο ύφεσης, δεν είναι και τόσο λογική, σύμφωνα με τον Τζίτζι Ντατόμε.

«Αν παίζεις κεκλεισμένων των θυρών, σημαίνει πως εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα. Κι αν υπάρχει ακόμη πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε. Κατά τη γνώμη μου, όταν αρχίσει ξανά η δράση, θα πρέπει να γίνει με φιλάθλους», τόνισε ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε στην Corriere Dello Sport.

Παράλληλα, ως πρόεδρος της Ένωσης Παικτών της Ευρωλίγκας (ELPA) κλήθηκε να σχολιάσει τι θα γίνει με τους μισθούς των παικτών. «Είναι νομικό ζήτημα. Θα πρέπει να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με την Ευρωλίγκα και να συζητήσουμε για να συμφωνήσουμε», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»