Μετά τον Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος είχε αποκαλύψει διάφορες φράσεις του Βασίλη Σπανούλη προς εκείνον στον τελικό της Ευρωλίγκας και ο Νάντο Ντε Κολό αναφέρθηκε στους… ψιθύρους του αρχηγού του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Μαδρίτης.

Ωστόσο, σε σχέση με τον φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έσπευσε να το δικαιολογήσει, λέγοντας πως είναι κάτι που συνηθίζεται σε έναν αγώνα μπάσκετ και γίνεται παντού, ακόμα και στο NBA!

«Από το ξεκίνημα του ματς προσπάθησα να παίξω καλά κόντρα στον Σπανούλη. Στην άμυνα τα κατάφερα, γιατί έμεινε στα ρηχά επιθετικά. Είναι το μυαλό και η καρδιά του Ολυμπιακού, αλλά για αρκετή ώρα δεν τα είχε καταφέρει. Ωστόσο, ο Σπανούλης θα κάνει τα πάντα για τη νίκη. Θα παλέψει, θα σπρώξει και θα σου ψιθυρίσει διάφορα στο αυτί, απλά για να πάρει το πλεονέκτημα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Το ίδιο γίνεται και στο NBA», δήλωσε αρχικά ο Νάντο Ντε Κολό στην ιστοσελίδα «sport-express.ru» και πρόσθεσε:

«Μου είπε διάφορα ο Σπανούλης, με σκοπό να με αποπροσανατολίσει από το παιχνίδι. Αλλά, δεν απαντούσα. Πράγματι μερικά απ’ όσα λέει σου προκαλούν διάφορα συναισθήματα, όμως ήμουν σε θέση να τα κοντρολάρω. Όσο για το γεγονός που μιλάει στους διαιτητές. Και αυτό γίνεται. Όλοι όσοι παίζουν στο Final 4 είναι πολύ επιθετικοί και έτσι οι διαιτητές δεν μπορούν να πάρουν εύκολα μία απόφαση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube