Στη διάψευση των λεγόμενων του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, για τον Ματέο Γκαρσία προχώρησε ο ένας εκ των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή.

Μιλώντας στο sportfm.gr, ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία πώληση του 22χρονου Αργεντινού εξτρέμ, ούτε και πως ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει το οτιδήποτε, ενώ υποστήριξε πως ο πρώτος λόγος ανήκει στον Άρη για την απόκτησή του!

«Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό... Με εμάς δεν έχει μιλήσει κανένας, δηλαδή δεν ξέρω τι συμβαίνει. Για να πωληθεί ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να είναι και ο ίδιος εκεί, να έχει συμφωνήσει. Να συμφωνήσει με εμάς και με τον παίκτη. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, ούτε εμείς ξέρουμε τίποτα αλλά ούτε και ο παίκτης, ούτε έχει υπογράψει τίποτα.

Επίσης, μέχρι 30 Ιουνίου έχει την ρήτρα, την οψιόν να τον αποκτήσει ο Άρης. Έχει την προτεραιότητα ο Άρης. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω και δεν ξέρω για ποιο λόγο το είπε αυτό το πράγμα ο πρόεδρος»
, ήταν τα λογια του Ντε Μπαρτόλο στο sportfm.gr, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και τα όσα ειπώθηκαν γύρω από το όνομα τού παίκτη του, Ματέο Γκαρσία.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον Άρη στον οποίο αγωνίζεται ως δανεικός ο Γκαρσία, υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, με τον εκπρόσωπό του να μην παίρνει θέση για τα σενάρια που υπάρχουν.

Γιώργος Τσανάκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εντυπωσιακοί αριθμοί για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ: Πάνω από 3.000 επισκέπτες την πρώτη εβδομάδα

Εκτός ο Σάστρε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα - Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νύχτα του Βελοντρόμ»

Καραγκούνης: «Έζησα τα πάντα στον Παναθηναϊκό και δεν το αλλάζω - Στο μυαλό μου ακόμη το 3-1 με τη Γιουβέντους»

Απαλλαγή του Καρυπίδη και πρόστιμο σε Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Ευχαριστήθηκε την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Το μήνυμα που του έστειλαν»

Όλο το συλλεκτικό αφιέρωμα της Athens Voice για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού!

Νικολογιάννης: Η απάντηση Αλαφούζου για τον Ιωαννίδη τα λέει όλα - Είχε κρούση 30 εκατ. ευρώ και την απέρριψε ασυζητητί!

Βόλος: «Στηρίζουμε Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ - Μακριά από Μάνταλους και… νταλαβεριτζήδες»

Τσακίρης: «Η νοοτροπία του Αλμέιδα δεν ''συζητά'' κάτι άλλο από νίκη με τον Ολυμπιακό»

TAGS: Άρης