Η Ίντερ γνώρισε την ήττα για δεύτερη φορά σε ισάριθμα παιχνίδια του Europa League, χάνοντας αυτή τη φορά από την Σπάρτα Πράγας εκτός έδρας(3-1) και ο τεχνικός των «νερατζούρι» Φρανκ Ντε Μπουρ μίλησε για κακή νοοτροπία από πλευράς παικτών.

«Χρειάζεται να μένουμε συγκεντρωμένοι. Δεν γίνεται μετά από κάθε καλό αγώνα που κάνουμε να παίζουμε στην Ευρώπη σαν ερασιτέχνες» τα πρώτα λόγια του Ολλανδού τεχνικού, που ήταν τόσο απογοητευμένος όσο και έξαλλος με την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του.

«Μπορούμε να μιλήσουμε για τακτική για ώρες αλλά εμείς είχαμε λάθος συμπεριφορά από την αρχή έως το τέλος. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στο πως διαμορφώθηκε το 2-0» δήλωσε ο Ντε Μπουρ και συνέχισε: «Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όχι όμως όπως εγώ θέλω να παίζουμε».

Καθοριστική έκρινε την αποβολή του Ρανόκια καθώς: «Είχα την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Μετά την κόκκινη κάρτα του Ρανόκια όμως και το τέρμα της Σπάρτα που ακολούθησε, ήταν αδύνατο να συγκεντρωθούμε εκ νέου», ενώ αναφέρθηκε στα πολλά και εύκολα λάθη λέγοντας: «Είχαμε τόσες πολλές εύκολες μεταβιβάσεις που κάναμε λάθος και αυτό θα πρέπει να βελτιωθεί, διαφορετικά κάθε παιχνίδι θα γίνεται δύσκολο».

Όσο για τα περιθώρια πρόκρισης μετά από μηδέν βαθμούς σε δύο παιχνίδια: «Τώρα η κατάταξη είναι αρκετά περίπλοκη. Μπορεί όμως να γίνει εύκολη εφόσον κερδίσουμε τα επόμενα τέσσερα ματς, όχι όμως όταν ξεκινάμε έτσι», ενώ για τη προσεχή αναμέτρηση απέναντι στη Ρόμα τόνισε: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα».

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube