Μάχη για μια θέση κάτω από τα δοκάρια της Ρεάλ Μαδρίτης, θα δώσουν ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντε Χέα, με εκείνον της Τσέλσι, Κουρτουά, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Ο προπονητής των «μερένχες», Ζινεντίν Ζιντάν, είναι αποφασισμένος να αναβαθμίσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, που αυτή τη στιγμή κατέχει ο Κέιλορ Νάβας.

Να θυμίσουμε ότι η περίπτωση του Ντε Χέα έχει "στοιχειώσει" την διοίκηση της Ρεάλ, από τις 31 Αυγούστου του 2015, όταν και δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, εξαιτίας ενός εκπρόθεσμου εγγράφου. Από την άλλη, και ο Κουρτουά δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Μαδρίτη κάποια στιγμή, αφού εκεί ζουν ακόμα η σύντροφος και το παιδί του.

Πάντως ούτε η Τσέλσι αλλά ούτε και η Γιουνάιτεντ, είναι διατεθειμένες να παραχωρήσουν τους βασικούς τους τερματοφύλακες αμαχητί. Βέβαια τόσο ο 24χρονος Κουρτουά, όσο και ο 26χρονος Ντε Χέα θα μπορούσαν να πιέσουν την κατάσταση, σε περίπτωση που προσφερθούν πολλά χρήματα για την απόκτησή τους.

Στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, αρέσει περισσότερο ο Ντε Χέα, παρά το φιάσκο της μεταγραφής του 18 μήνες πριν, όταν αντάλλαξε προσβολές με την Γιουνάιτεντ επειδή τα χαρτιά στάλθηκαν μετά το πέρας της προθεσμίας.

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube