H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μία εκ των ομάδων της Premier League που είχε βάλει βάλει στο μάτι τον Στίβεν Ντεφούρ, ωστόσο ο τότε σοβαρός τραυματισμός του, δεν του επέτρεψε να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Για το συγκεκριμένο μεταγραφικό story μίλησε ο 28χρονος χαφ, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα στην Μπέρνλι έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ, αποτελώντας μεταγραφή ρεκόρ για το σύλλογο.

Ο πρώην προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, είχε στείλει επιστολή στον Ντεφούρ το 2009, με σκοπό να του ευχηθεί να αναρρώσει από τον τραυματισμό που είχε, παρακολουθώντας παράλληλα την πρόοδό του.

Αν και τότε υπήρξαν πολλές φήμες για αγορά του Βέλγου χαφ από τη Μάντσεστερ, η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς ο ίδιος ο Ντεφούρ είχε δηλώσει ότι ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός και ότι δεν τον άφησε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο που απαιτείται για να αγωνιστεί κάποιος σε μια ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ.

«Έπαθα ένα σοβαρό κάταγμα στο πόδι μου και αυτό μ’ έριξε πάρα πολύ. Πριν από τον τραυματισμό μου, είχα πολλές πιθανότητες να παίξω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διότι γνώριζα ότι με παρακολουθούν, αλλά στη συνέχεια ήρθε αυτή η σοβαρή ζημιά και αυτό ήταν πολύ σκληρό για μένα», δήλωσε στο SkySports ο Ντεφούρ.

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube