Πολύ δύσκολη θα είναι η αποστολή του Κόροιβου Αμαλιάδας στην έδρα του ΠΑΟΚ, καθώς πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, όπως υποστήριξε ο Ντουέιν Ντέιβις.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο 25χρονος Αμερικανός φόργουορντ επισήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δε θα πρέπει να αφήσουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» να επιβάλει τον ρυθμό του στο ματς.

Επιπλέον, τόνισε πως οι «νεοφώτιστοι» θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ παράλληλα θα παίξουν δυνατά εκεί που πρέπει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την σημασία του αγώνα: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και δίνουμε σε όλα την ίδια βαρύτητα. Πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα εκτός έδρας που θα παλέψουμε».

Για το «κλειδί» της συνάντησης: «Κλειδιά είναι να είμαστε αποτελεσματικοί στο box-out και να αντέξουμε στην πίεση που ασκεί η δύσκολη έδρα του. Να μην τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

Για τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ: «Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία ομάδα, που ειδικά στο πέντε εναντίον πέντε είναι εξαιρετικά αποτελεσματική».

Για το πού θα στηριχθεί ο Κόροιβος: «Θέλουμε να δίνουμε το 100% σε κάθε σημείο του παιχνιδιού. Να είμαστε σκληροί στα σημεία που χρειάζεται και να βγάλουμε στον αγώνα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube