Έντονη κριτική έχει ασκηθεί στην ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τα πρόσφατα φιλικά με την Ισημερινή Γουϊνέα και την Νότιο Αφρική πριν από λίγες μέρες.

Από την πλευρά του, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε απέφυγε να απαντήσει στο σχόλιο του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος υποστήριξε πως οι παίκτες κοιμήθηκαν τρία βράδια στο αεροπλάνο.

«Η απόδοση των παικτών που ήρθαν στην Αφρική ήταν πολύ καλή. Πιστεύω ότι τα πήγαν αρκετά καλά και σχεδόν όλοι έπαιξαν αρκετά με τις ομάδες του. Ο καθένας έχει την άποψή του και δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτές», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «φούριας ρόχας» και στη συνέχεια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καλέσει ξανά τον μέσο της Βιγιαρεάλ, Μπρούνο Σοριάνο που πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις:

«Τον εκτιμώ και ως ποδοσφαιριστή. Τον κάλεσε σε αποστολή την ώρα που κανείς δεν περίμενε να είναι μαζί μας και δεν ήταν στα καλύτερά του. Ωστόσο, είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πραγματοποιεί καλή σεζόν. Το επόμενο παιχνίδι μας είναι σε πολλούς μήνες από τώρα και η αποστολή για το Μουντιάλ είναι ακόμα ανοιχτή».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube