Πανδαιμόνιο επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ ενόψει Λεβαδειακού!

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζονται με απίστευτους ρυθμούς και όπως ενημέρωσε η Ένωση ήδη την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους έχουν κάνει φτερά 18.000 (!) μαγικά χαρτάκια.

Μάλιστα δεν αποκλείεται αν η προπώληση συνεχιστεί με παρόμοιους ρυθμούς να υπάρξει και sold out, με τις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου να αναμένονται κατάμεστες και να μην πέφτει... καρφίτσα.

Όπως τονίζεται από τους «κιτρινόμαυρους», το ενδιαφέρον από τους φίλους της ομάδας είναι τόσο μεγάλο, που πλέον έχει ξεπεράσει τα δεδομένα προπώλησης του προημιτελικού Κυπέλλου του 2015 με τον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επένδυση για το μέλλον: Ο ΠΑΟΚ έκλεισε νεαρό Μαροκινό από τη Λέουβεν

Τσακίρης: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση για την ΑΕΚ - Ντεφορμέ και ο Νίκολιτς»

Λεβαδειακός: Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης για το δείπνο της UEFA

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα προχωρήσει σε άλλη προσθήκη ο ΠΑΟΚ - Θα κάνει αλλαγές ο Λίσι στον αγώνα με τον Ατρόμητο»

Ανακοίνωσε Μπρούμα ο Άρης: «Η φετινή σεζόν να είναι η καλύτερη της ομάδας»

Τσανάκας: «Must-win παιχνίδι με τη Γιαγκελόνια αλλά και πολλά ερωτηματικά στην 11άδα»

Σουργιάς: «Με την καλύτερη ψυχολογία πηγαίνει ο ΟΦΗ στον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ - Ερωτηματικό η συμμετοχή του Νικολάου»

Παναθηναϊκός: Θλάση δευτέρου βαθμού ο Ταμπόρδα - Το διάστημα που θα απουσιάσει

Δεσύλλας: «Ταυτότητα, καλό ποδόσφαιρο, ποιότητα και μεγάλη αυτοπεποίθηση ο Παναθηναϊκός»

TAGS: A.E.K.