Γλυκόπικρα συναισθήματα άφησε στον Μάλτε Ντέλοου η ήττα (84-80) της Άλμπα Βερολίνου από τον Ολυμπιακό.

Από τη μία, ο νεαρός γκαρντ χαρακτήρισε «πικρό» το αποτέλεσμα του ματς, αλλά από την άλλη τόνισε πως απόλαυσε που αντιμετώπισε τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο έχει ως πρότυπο, προσπαθώντας να πάρει πράγματα από το παιχνίδι του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάλτε Ντέλοου:

«Θα έπρεπε να είχαμε παίξει καλύτερη περιφερειακή άμυνα τον Ολυμπιακό και εμείς να είχαμε καλύτερα ποσοστά. Αυτό μας έλειψε σήμερα. Γενικά, ήταν ένα εξαιρετικά έντονο παιχνίδι. Στο τέλος προσπαθήσαμε να αμυνθούμε σε όλο το γήπεδο και παλέψαμε για να επιστρέψουμε. Φυσικά ήταν λίγο πικρός ο τρόπος που χάσαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε ότι ανήκουμε στην Ευρωλίγκα και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον κάθε αντίπαλο.

Προσωπικά, απόλαυσα που αντιμετώπισα για τόσα πολλά λεπτά τον Βασίλη Σπανούλη. Είναι ένα από τα ονόματα που τον παρακολουθείς και προσπαθείς να βάλεις δικά του πράγματα στο παιχνίδι σου
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζόσεφ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Καλή νίκη, ομαδική δουλειά - Το πραγματικό ταξίδι τώρα αρχίζει»

Μπαρτζώκας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, στόχος να σπάσουμε και άλλη… κατάρα - Ο Χολ ζήτησε αλλαγή για τον Μιλουτίνοφ»!

«Δεν κάνουμε φασαρία και συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά»: Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την πρωτιά

Διατήρησε τη φόρμα της και «καθάρισε» και την Μπασκόνια η Παρτίζαν

Ντόρσεϊ: «Είμαστε ταλαντούχα ομάδα και βρήκαμε τον ρυθμό μας, με βοήθησε ο Σπανούλης»

Μιλουτίνοφ: «Τώρα περιμένουμε τα δύσκολα ματς των πλέι οφ»

Βαθμολογία Euroleague: Αβαντάζ για την 7η θέση ο Παναθηναϊκός, έτσι μπαίνει στην εξάδα - Όλα τα σενάρια!

«Μιλουτίνοφ κυρίαρχος, Ολυμπιακός έτοιμος για τα Playoffs»: Το σχόλιο Ζέρβα από το ΣΕΦ μετά τη νίκη και την πρωτιά

Καθάρισε τον Ερυθρό Αστέρα και τον έβαλε… κάτω από τον Παναθηναϊκό η Ρεάλ!

Μπαρτζώκας: «Αισθάνομαι εξαιρετικά - Η επιτυχία είναι ομαδική, ο οργανισμός δείχνει σταθερότητα»