Στην δήλωση πως αν βγει στην Ευρώπη η Άδανα Ντεμίρσπορ θα πρέπει να ενεργοποιήσει την οψιόν του Χένρι Ονιεκουρού, προχώρησε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας.

Το καλοκαίρι του 2021 και μετά από μια σεζόν που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ο Ολυμπιακός παραχώρησε δανεικό τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό στην Τουρκία που τα πηγαίνει πολύ καλά.

Σε 23 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο μετράει έξι γκολ και δυο ασίστ σε 1.764 λεπτά συμμετοχής, με την ομάδα του να βρίσκεται στην 4η θέση και να διεκδικεί την ευρωπαϊκή έξοδο, πίσω τις Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας.

Έτσι, επιθυμία όλων στην Ντεμίρσπορ είναι η παραμονή του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και κάτι τέτοιο δήλωσε ο πρόεδρος, Μουράτ Σαντσάκ: «Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την οψιόν του Ονιεκούρου εάν πάμε Ευρώπη. Πρέπει να πληρώσουμε 3,5 εκατομμύρια ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Αναμένονται εξελίξεις επί του ζητήματος το επόμενο διάστημα, αφού όσο τα πρωταθλήματα θα φτάνουν προς το τέλος τους, τόσο το τοπίο για το μέλλον του Ονιεκουρού θα ξεκαθαρίζει.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube