Στις πολλές επιλογές που διαθέτει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στον ευχάριστο πονοκέφαλο που έχει για τον καταρτισμό της ενδεκάδας της Εθνικής στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος τόνισε παράλληλα πως χρειάζεται χρόνος και εμπιστοσύνη στους παίκτες από τον κόσμο.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε και την εκτίμηση πως η άνοδος στο League A του Nations League κόντρα στην Σκωτία θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι, υπογραμμίζοντας πως οι Σκωτζέζοι είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο.

Αναλυτικά:

«Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι για να παίζουν στην Εθνική. Θα πρέπει, όμως, να τους δίνουμε χρόνο και να τους δείχνουμε εμπιστοσύνη.

Θέλει χρόνο να το χτίσουμε αυτό. Παίζουν ρόλο και τα αποτελέσματα και τα νέα παιδιά που παίζουν για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Σε όλα αυτά συνυπολογίζεται και η παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είναι συμπαθής σε όλους.

Το κλίμα στην Εθνική ομάδα είναι καλό τα τελευταία χρόνια. Έχει να κάνει τόσο με τον χαρακτήρα των παιδιών, όσο και με τους προπονητές που έχουν περάσει.

Η πρόκριση θεωρώ θα κριθεί στην Σκωτία (σ.σ. 23/03) και όχι στην Ελλάδα (σ.σ 20/03). Έχει ποιότητα η Σκωτία, αλλά και εμείς έχουμε».

Για τις πολλές επιλογές που έχει ο Γιοβάνοβιτς:

Το συζητάμε εδώ και πολύ καιρό, αλλά πλέον έχουμε πρόβλημα στους επιθετικούς. Τζίμας, Ιωαννίδης που μπήκε και άλλαξε το ματς με τη Φιορεντίνα. Ωραία προβλήματα είναι αυτά. Επίσης ο Βαγιαννίδης είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε δύο πολύ καλά δεξιά μπακ και δύο πολύ καλά αριστερά. Ας πάρει ένα… παναντόλ ο Γιοβάνοβιτς για τον πονοκέφαλο που θα έχει.

Και καλύτερα να είμαστε κοντά στις διοργανώσεις και να γκρινιάζουμε αν αποκλειστούμε, παρά να απέχουμε. Είμαι αισιόδοξος, όμως, γιατί με έχει κάνει η Εθνική με τις εμφανίσεις της. Περιμένω πώς και πώς το ματς, γιατί περνάω και καλά μαζί τους.

Για την επιστροφή του Φούντα στην Εθνική:

«Μπράβο που το κατάφερε. Έχει ένα θέμα με τα νεύρα -το παρατηρώ αυτό γιατί είχα και εγώ όταν έπαιζα- αλλά τώρα που τον παρακολουθώ το αξίζει».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γερμανία: Εκτός 23άδας ο Σλότερμπεκ - Στη θέση του ο Κόντε

Ταμπάκος: «Πιθανό ακόμη και η ίδια 11άδα με Γερμανία για την Εθνική»

Γερμανία-Ελλάδα: Δύσκολη έξοδος για τη γαλανόλευκη μετά το μεγάλο διπλό στη Σερβία

Άλωσε το «Γουέμπλεϊ» με ανατροπή στην ανατροπή η Ισπανία - Άνετο τρίποντο με πρωταγωνιστή Φρόιλερ για την Ελβετία

Σαν το παλιό καλό κρασί: Ο 41χρονος Μόντριτς «ζωγράφισε» και άνοιξε το σκορ για την Κροατία κόντρα στην Τσεχία

«Με ανεβασμένη ψυχολογία η Εθνική, αλλά χρειάζεται βελτίωση»: Το ρεπορτάζ του Σωτήρη Ταμπάκου στον bwinΣΠΟΡ FM

Σκόραρε ο Φρόιλερ με την Ελβετία κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία

Εθνική: Πανέτοιμη για τη μεγάλη «μάχη» με τη Γερμανία - Τα πλάνα του bwinΣΠΟΡ FM από την τελική πρόβα

Τριπλή «ελληνική» εκπροσώπηση στα ματς του Nations League - Βασικοί Πήλιος, Φρόιλερ και Ραστόντερ

Γιοβάνοβιτς: «Η ποιότητα της Γερμανίας είναι υψηλότερη και δεν πρέπει να επαναληφθούν κάποια λάθη»