Αναλυτικά, το σχόλιο του Ντέμη στο «Ντεμοτεχνείο» του ΣΠΟΡ FM για τον Μανόλο Χιμένεθ, με αφορμή την ισοπαλία (0-0) με τον Πλατανιά, στα Χανιά: «Για να φτιάξεις την ψυχολογία, δεν πρέπει να χάνεις. Δεν γίνεται να έχουμε παράπονα από το πουθενά.

Πριν 1,5 μήνα θα λέγαμε να πάρουμε ισοπαλία στον Πλατανιά και θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Όχι σαν ΑΕΚ, αλλά γιατί η ομάδα δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη.

Κατάφερε, ωστόσο, για άλλο ένα ματς και δεν έχασε. Αρχίζει και μπαίνει στην ομάδα μια ψυχολογία… δεν χάνω. Μοιάζει πιο κανονική η ομάδα. Δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις, ξαφνικά, σε τόσο μικρό διάστημα από τον προπονητή
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αυτό είναι το σχέδιο για να παραμείνει η Λεωφόρος: Οι αρχιτεκτονικές λύσεις που παρουσιάστηκαν στο Prime Time!

Αλαφούζος: «Υπάρχει μια καταπληκτική ιδέα για να παραμείνει η Λεωφόρος, θέμα Δήμου και Πολιτείας να την ασπαστεί»!

«Σαν να το σκέφτηκε σεναριογράφος»: Η καταπακτή, το έπος του '71 και η πίεση της Θύρας 13 όπως την περιγράφει ο Κούδας!

Πινέδα: «Μου λένε να πάω στην ομάδα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού - Δεύτερος πατέρας μου ο Αλμέιδα»

Δεσύλλας: «Έχουν τεθεί προτεραιότητες για μεταγραφές και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Οι σκέψεις για τα φιλικά»

Τσανάκας: «Ο Φορτούνης είναι η ιδανική αρχή, αλλά έπεται συνέχεια για τον Ολυμπιακό»

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Ζούμπκοφ: Ολοκληρώθηκε το deal για ΑΕΚ-Τράμπζονσπορ, πέρασε τα ιατρικά ο Ουκρανός!

Τσορμπατζόγλου: «Σε καλή φάση οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Άουγκσμπουργκ για Γιαννούλη, ο παίκτης θέλει να επιστρέψει»!

Τσακίρης: «Φαίνονται τα οφέλη του τίτλου σε κινήσεις όπως του Ζούμπκοφ - Τι ισχύει για τις επόμενες μεταγραφές»

Φορτούνης: «Νιώθω απίστευτη χαρά που βρίσκομαι ξανά σε γνώριμα λημέρια, θέλω την ομάδα πολύ δυνατή σε Ελλάδα και Ευρώπη»

TAGS: A.E.K.