Στη διάθεση των ακροατών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τέθηκε και πάλι ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στην καθιερωμένη πλέον ποδοσφαιρική του «ανάκριση» κατά το τελευταίο ημίωρο της εκπομπής «Fair Play» με τον Βάιο Τσούτσικα, απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού.

Αποκάλυψε λοιπόν την πιο καυτή έδρα αντιπάλου που έχει αγωνιστεί, κατονόμασε αμυντικό του Ολυμπιακού που τον δυσκόλευε και τον παίκτη που του θύμιζε τον εαυτό του και εξέφρασε την εκτίμησή του στον Σπόραρ.

Κι αφού… παραδέχθηκε ότι θα έβαζε 30 γκολ στη φετινή ΑΕΚ, εξήγησε ότι δεν του έχει περάσει από το μυαλό (ούτε θεωρεί ότι το χρειάζεται τώρα η «Ένωση») να επιστρέψει από κάποιο πόστο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο Καραϊσκάκη που θα κατασκευαστεί από την αρχή!

Χαμός και στο Αίγιο για την κούπα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Επιχειρεί να τελειώσει μέσα στη βδομάδα μία από τις δύο μεταγραφικές υποθέσεις η ΑΕΚ»

Τσανάκας: «Έργο που θα μεγεθύνει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό το νέο Καραϊσκάκη»

«Η ΑΕΚ εξετάζει τον Τσέρνικοφ της Κράσνονταρ και είναι διατεθειμένη να δώσει 7 εκατ. ευρώ»

Τσορμπατζόγλου: «Πώς ο ΠΑΟΚ κατέληξε στην επιλογή Λίσι - Ο ρόλος Μάτος, το νέο οργανόγραμμα και οι ανάγκες του ρόστερ»

Δεσύλλας: «Ενσωματώνονται Πένια και Τσάπρας στον Παναθηναϊκό - Πρώτη για Καμαρά»

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» με Καμαρά στην Ολλανδία και από Τρίτη… τσίτα τα γκάζια!

Ο Πένια ανακοινώνεται την Τρίτη από τον Παναθηναϊκό και πάει άμεσα Ολλανδία μαζί με Τσάπρα και Κοτσόλη

Μώραλης: «Μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας το νέο Καραϊσκάκη - Θα αναβαθμιστεί η είσοδος της πόλης»

TAGS: A.E.K.