Το θέμα του γηπέδου βρέθηκε στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μαζί με τον Αλέξη Σπυρόπουλο και μίλησε για όλες τις μελέτες που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο που ήταν εκείνος πρόεδρος για να κατασκευαστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως υποστήριξε ο Ντέμης Νικολαΐδης η επιθυμία του ήταν να χτιστεί το γήπεδο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και για αυτό το λόγο έγιναν πολλές μελέτες, οι οποίες κόστισαν και πολλά λεφτά, αλλά το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να προβλεφθούν εμπορικοί χώροι, απέτρεψε το τότε διοικητικό σχήμα να προχωρήσει αυτό το πλάνο και αναγκάστηκε να στραφεί σε άλλες προοπτικές.

«Εγώ ήθελα γήπεδο στη Φιλαδέλφεια, πληρώσαμε αρκετά χρήματα για μελέτες, αλλά δεν έβγαιναν. Για να κάνεις ένα γήπεδο χρειάζονται εμπορικοί χώροι, όπως έμαθα, για να βγαίνουν τα έξοδα. Το γήπεδο δεν είναι για μένα, είναι για 100 χρόνια μετά.

Έχω πανηγυρίσει όλα μου τα γκολ στη Φιλαδέλφεια. Ένιωθα δέος όταν έπαιζα στον Απόλλωνα και περνούσα έξω από τη σκεπαστή. Είναι αστείο να λένε ότι δεν το ήθελα. Για να γινόταν κάτι τέτοιο θα έπρεπε να γίνει ένα μικρό γήπεδο και όλα τα έσοδα θα πήγαιναν σ’ αυτό το γήπεδο. Δεν θα είχε έσοδα η ομάδα.

Σε βάθος χρόνου φανταζόμουν ότι θα γινόταν πιο ανταγωνιστικό. Είχα μεγάλα όνειρα για την ομάδα. Ακόμα και τώρα, ένας τόσο δυνατός παράγοντας, βλέπουμε πόσες δυσκολίες αντιμετωπίζει.

Είναι πρόβλημα και η τοπική κοινωνία. Είχαμε ξεκινήσει μελέτες για κάθε λεπτομέρεια. Μετά από πολλούς μήνες είχαμε πει ότι δεν γίνεται. Εγώ δεν είχα στο μυαλό μου να κάτσω 20 χρόνια πρόεδρος. Θα γινόταν, για να το χαρούν τα παιδιά μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού για τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο

TAGS: A.E.K.