Τη συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος άναψε… φωτιές στην OPAP Arena μετά το τέλος του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος φορ επεσήμανε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει προσφέρει πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά στάθηκε στο γεγονός ότι εξωαγωνιστικά έγινε και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής.

«Έχω αναφερθεί πολλές φορές. Ως προπονητής δίνει στη χώρα μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο ωραία πράγματα να βλέπουμε.

Εξωαγωνιστικά, αυτά που κάνει και δεν έχουν σχέση με την ομάδα και το ποδόσφαιρο με προσβάλλει κι εμένα και τη χώρα. Δεν αναφέρομαι μόνο στο τελευταίο, που έκανε χειρονομίες πως τον έκλεψαν.

Εδώ και καιρό θα έπρεπε η Super League, η ΕΠΟ… Να τιμωρούνται αυτές οι συμπεριφορές αν κάνουμε ένα βίντεο με ό,τι έχει πει κι έχει κάνει δεν θα είναι πολύ ωραίο.

Κάποιος μπορεί να πει ότι αδικεί τον εαυτό του. Αυτός είναι ο Λουτσέσκου δεν περιμένω ν’ αλλάξει, αλλά θα πρέπει να αρχίσουν να υπάρχουν συνέπειες. Γενικά το λέω για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, γιατί δεν ξέρω δεν ήμουν εκεί, κρίνω ό,τι είδα στην τηλεόραση.

Δεν θυμάμαι άλλον προπονητή τόσα χρόνια να έχει πει τόσα πράγματα. Κατά καιρούς διάφοροι ξεφεύγουν, αλλά εδώ υπάρχει μία συνέπεια, τόσα χρόνια. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, ο Λουτσέσκου αν το απομονώσουμε που δεν μπορούμε, είναι μία χαρά
», επεσήμανε στην εκπομπή του στη Nova.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

Επιστολή ενδιαφέροντος για την εξαγορά της ΑΕΛ Novibet από τον επιχειρηματία Ζήση Ντελόπουλο!