Στις καθυστερήσεις που προκαλούνται από παίκτες που... πέφτουν στο γρασίδι για να κερδίσουν χρόνο, στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Novasports FC».

Μάλιστα παρουσίασε και μια στατιστική κάρτα, στην οποία φαίνεται ότι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» παίχτηκαν 20 λεπτά περισσότερο ποδόσφαιρο σε σχέση με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ!

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι του Φαλήρου τα κενά διαστήματα του αγώνα έφτασαν τα 35 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα, ενώ σε εκείνο των «πρασίνων» με τους Κρητικούς, ο χρόνος που δεν παιζόταν ποδόσφαιρο ήταν 55 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα!



«Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού δεν είχαμε πολλά φάουλ, άρα ούτε και πολλές διακοπές. Και όμως, είχαμε 55 λεπτά νεκρού χρόνου από τα 104 που παίχτηκαν με τις καθυστερήσεις. Δηλαδή ο χρόνος που παίχτηκε ποδόσφαιρο ήταν μόνο 49 λεπτά. Μπορούμε να βρούμε παιχνίδια με 45 λεπτά νεκρού χρόνου, αλλά τα 55 είναι αρκετά σπάνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Ντέμης Νικολαΐδης κάλεσε και τον ΠΣΑΠΠ να πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα των καθυστερήσεων που γίνονται από τους ποδοσφαιριστές!

Δείτε πως σχολίασε ο Ντέμης τις καθυστερήσεις των παικτών:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»