Την χειρονομία που έκανε ο Δημήτρης Πέλκας στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ερωτώμενος για το τι θα έκανε σε περίπτωση που γινόταν κάτι αντίστοιχο σε ομάδα που ο ίδιος ήταν πρόεδρος.

«Πρώτα του φωνάζω και του μιλάω. Νέος είναι. Του εξηγώ τι είναι το ποδόσφαιρο, σε ποιους απευθύνεται. Θα του έβαζα ένα πρόστιμο, ίσως το 1/4 του συμβολαίου του. Δεν είναι ανάγκη να τον κρεμάσουμε, αλλά πρέπει και να τιμωρηθεί», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να είμαστε καλοί παιδαγωγοί, ώστε οι νέοι παίκτες να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Πρέπει να μάθουν πού απευθύνονται. Υπάρχει πάθος στο ποδόσφαιρο. Τώρα δικαιολογίες, ότι δεν απευθυνόταν στους αντιπάλους, δεν υπάρχουν. Δεν πρέπει να μείνουμε παραπάνω. Τέτοιες χειρονομίες είναι σαφές ότι δεν πρέπει να γίνονται και προχωράμε παρακάτω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.