Θετικός με την κλήση του Κάρλος Ζέκα στην αποστολή της Εθνικής παρουσιάστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή «Ντεμοτεχνείο».

Κληθείς να σχολιάσει τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μόρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε ότι πρόκειται για ένα θέμα που δεν αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά συνολικά την κοινωνία, παραλλήλισε το ζήτημα με την περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση ο Βαγγέλης Μόρας δεν είπε κάτι κακοπροαίρετα.

«Ξέρω τον Βαγγέλη. Εύχομαι ότι ο Βαγγέλης δεν είχε κάτι κακό στο μυαλό του. Ακούγεται κάπως ρατσιστικό. Για τον Αντετοκούνμπο δεν νομίζω ότι είχαμε κάποιο πρόβλημα, είμαστε υπερήφανοι. Δεν είναι θέμα που αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά είναι κοινωνικό και θέλει μεγάλη ανάλυση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο ένας πήρε την υπηκοότητα και επιτρέπεται να παίξει, αλλά ο άλλος δεν επιτρέπεται. Από τη στιγμή που παίρνει την υπηκοότητα, μπορεί να παίξει. Δεν είναι ποδοσφαιρικό το θέμα. Είναι δυνατόν; Έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορεί κάποιος να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Αν ερχόταν δηλαδή πέντε, δέκα ή δώδεκα χρονών ο Αντετοκούνμπο θα υπήρχε πρόβλημα που παίζει στην Εθνική και δεν θα ήμασταν περήφανοι για όσα κάνει; Φυσικά δεν θα είχαμε πρόβλημα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον παράγοντα της ηλικίας. Στο μπάσκετ δεν τρώει θέση. Δεν ευθύνεται το ποδόσφαιρο για αυτό και δεν μου αρέσει να ακούγεται κάτι τέτοιο».

Σε εκείνο το σημείο ο Αλέξης Σπυρόπουλος διάβασε ολόκληρη τη δήλωση του Βαγγέλη Μόρα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη συμμετοχή του Κάρλος Ζέκα και ο Ντέμης Νικολαΐδης συμπλήρωσε:

«Χωρίς να έχω ακούσει την ολόκληρη δήλωση, είπα εξ αρχής ότι αποκλείεται να έχει πει κάτι κακοπροαίρετα, το ίδιο λέω και τώρα. Δεν μου ακούστηκε ωραία, αλλά αποκλείεται να έχει πει κάτι κακοπροαίρετα ο Μόρας. Είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα το τι γίνεται στα εθνικά πρωταθλήματα. Είναι άδικο να εστιάζουμε σε μία μεμονωμένη περίπτωση και να την κρίνουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι γκολάρες Παπακανέλλου-Μπακούλα από άλλη λήψη και η στέψη: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μίλαν

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα τοπικού στην Πάτρα: Ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε διαιτητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Με φόρα από την κορυφή της Ευρώπης, η Κ19 του Ολυμπιακού θριάμβευσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

«Όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία»: Το συγκλονιστικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών στα γήπεδα της Α' Εθνικής

ΕΠΟ: Στις 28/6 η ΓΣ με θέμα τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο

Συλαϊδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε να χτίσουμε δυναστεία - Από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Ελλάδας»

Εξώδικο 24 πρώην ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ: «Να μην αδειοδοτηθούν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, και άλλες 7 ΠΑΕ»

Ανακοίνωση του Αστέρα στο ημίχρονο του αγώνα με ΑΕΚ: «Ακόμη ένα ανύπαρκτο πέναλτι»

Εθνική: Η νέα διοίκηση αποφασίζει για προπονητή, με Παπαδόπουλο στον πάγκο κόντρα στη Γερμανία

Τριανταφυλλόπουλος: «Θλιβερό να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις ενώ χθες η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε το Youth League»