O Nτέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports τη διαιτησία του Μαυροβούνιου Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και στα λάθη του, που «μπορεί να ήταν πιο πολλά από τις σωστές αποφάσεις του», όπως είπε!

«Πολύ κακή η διαιτησία, αν ήταν Έλληνας διαιτητής θα τον είχαν διαγράψει. O ξένος θα πρέπει να είναι καλύτερος από τον Έλληνα, αλλιώς γιατί να μην υποστηριχτεί ο Έλληνας;

Μπορεί και τα λάθη του να ήταν πιο πολλά από τις σωστές αποφάσεις. Να πληρώσουμε παραπάνω και να φέρουμε τους καλύτερους
», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ντέμης και πρόσθεσε: «Υπάρχει καχυποψία, όλοι ζητούν καλύτερους διαιτητές, αλλά δεν έχουν κάτσει κάτω για να βρουν τον τρόπο για να έχουμε καλύτερη διαιτησία. Χρειαζόμαστε καλύτερες διαιτησίες. Το πρωτάθλημα είναι συγκλονιστικό στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Δεν βλέπω αδιέξοδο. Είναι θέμα αποφάσεων. Αυτό που μπορεί να πάει πίσω το ποδόσφαιρο είναι οποιαδήποτε ''μάχη'' εκτός γηπέδου».

Δείτε εδώ όσα είπε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Ο Φουστέρ επιστρέφει σε θέση-κλειδί στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Ο Λίσι έδειξε στους παίκτες του ΠΑΟΚ το ταλέντο του στο ποδοβόλεϊ

Ανέβασε τον Ζουγλή ο Ιμανόλ, βαριά θλάση ο Κουτσογούλας!

Τσανάκας: «Προπονητικός ο ρόλος του Φουστέρ - Από εβδομάδα Σα και Μπέιλι»

Σάλιακας: «Δύσκολη απόφαση, αλλά σωστό να επιστρέψω σε Ελλάδα και Ολυμπιακό - Η γέννηση του παιδιού μου έπαιξε ρόλο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα επεκτείνει τα συμβόλαια των Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδη και Τσιφτσή μέσα στο 2026»

Τσακίρης: «Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η ΑΕΚ με την επιστροφή της στη Φιλαδέλφεια, που σχεδόν πάντα είναι γεμάτη»

Δεσύλλας: «Ανεβάζει ρυθμούς ο Κρίστιανσεν - Ο Παναθηναϊκός ήθελε πιο βολικές ώρες για φιλάθλους και οικογένειες»

Παίκτης του μήνα στο πρωτάθλημα ο Γιόβιτς

Τσακίρης: «Προσπαθεί για έξτρα εισιτήρια με Σίτι η ΑΕΚ - Τα 2/4 πρωταθλήματα δείχνουν τι σημαίνει Φιλαδέλφεια»