Με τον Τάσο Μπακασέτα να μπαίνει στο ματς στο 63ο λεπτό και τον Μανώλη Σιώπη στο 78ο, η Τράμπζονσπορ επικράτησε 2-1 της Ντενιζλισπόρ εκτός έδρας και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας.

Η ομάδα της Τραπεζούντας προηγήθηκε με τον Τουρκμέν στο 8’, με τους γηπεδούχους να φέρνουν το ματς στα ίσα με γκολ του Τσετσένογλου στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης.

Εντέλει, ο Κουασί έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Τράμπζον στο 77’, με την ομάδα του Αμπντουλάχ Αβτσί να διατηρεί μέχρι τέλους το προβάδισμα και να περνά στους «8».

Νωρίτερα, την πρόκριση πήρε και η Αντάλιασπορ, που επιβλήθηκε 2-0 (83’ Ενταό, 87’ Ράιτ) της Χαταϊσπόρ εκτός έδρας, καθώς και η Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα (μπήκε στις καθυστερήσεις), χάρη στο 4-2 (2’, 45+3’, 84’ Γκραντέλ, 79’ Απιντανγκογιέ – 34’ Αϊτσιτσέκ, 54’ Λάντελ) ενάντια στην Μπαντιρμασπόρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ πρωταθλητή του αιώνα»: Φόρεσαν μπλουζάκι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου οι παίκτες της Μπεσίκτας

Τρελαίνει κόσμο ο Γιαννιώτης: Σκόραρε με εκτέλεση από τη μία μεριά του γηπέδου στην άλλη!

Κατέρρευσε εν ώρα αγώνα ο προπονητής της U21 της Τουρκίας - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο

«Θα χρειάζομαι βοήθεια στην τουαλέτα και στο... Playstation»: Η εξομολόγηση του Λανγκ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Γαλατάσαραϊ: Περνάει την πόρτα τη χειρουργείου ο Οσιμέν

Κινείται για τον Λαμίν Καμαρά η Φενέρμπαχτσε

«Η Γαλατάσαραϊ κινείται δυναμικά για τον Μπερνάρντο Σίλβα»

Πρόταση της Μπεσίκτας σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μπαγιντίρ

Τερματοφύλακας πέτυχε… γλάρο με βολέ και συμπαίκτης του τον έσωσε με ΚΑΡΠΑ!

Στραβοπάτησε κόντρα στην Κασίμπασα του Γιαννιώτη η Φενέρμπαχτσε: Τρέλα με δύο γκολ και αποβολή στις καθυστερήσεις