Ο Ντιντιέ Ντεσάν τόνισε πως ο Λούκας Ερναντέζ θα υποβληθεί σε εξετάσεις μετά το 4-1 της Γαλλίας επί της Αυστραλίας και θεωρεί πως οι «τρικολόρ» μετά το προβάδισμα των «καγκουρό» έπαιξαν όπως έπρεπε για να πάρουν τη νίκη και πιστεύει πως θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά: «Ο Λούκας Ερναντέζ θα κάνει κάποιες εξετάσεις. Μου φαίνεται πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του στο γόνατο… Θα πρέπει να το επιβεβαιώσουμε, πάντως, αλλά αυτό ήταν το μοναδικό μελανό σημείο απόψε».

Ο Ντεσάν δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, σημειώνοντας πως: «Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στην αρχή, κάναμε ό,τι έπρεπε στα επόμενα λεπτά του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερο σκορ, αλλά βγάλαμε πολλά καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα, η Αυστραλία έδειξε να κουράζεται μετά το πρώτο ημίχρονο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους